DA 'S
NIE
GEWEUNE
In 2017 namen wij, Lies en Jan-Klaas, de slagerij in Beselare over van de ouders van Lies. Dat begon met een stevige verbouwing van het atelier en de winkel. In 2020 breiden we het atelier verder uit, met onder andere een grotere keuken. Nóg meer ruimte om verse bereidingen klaar te maken!
Van kop tot staart
Brasvarkens uit Oost-Vlaanderen, runderen van de Beselaarse boer … hoe lokaler, hoe liever. Ons vlees komt als karkas binnen en verwerken we zelf in ons atelier, van kop tot staart. Met recepten van opa Geert, bereidingen gebaseerd op de kennis en ervaring van het team en inspiratie uit de reizen die we als gezin graag maken, gaan we voor een mengelmoes van traditie en vernieuwing. Hier proef je het beste van vroeger én nu.
Dat smaakt naar meer
En de honger van ons twaalfkoppige team van bourgondiërs is niet te stillen. In 2023 openden we met slagersgasten Lander en Robin een nieuwe winkel in Wervik, en begin april 2025 volgt Superette Artisan, een zelfbedieningswinkel vol lekkers uit de beenhouwerij én ambachtelijke producten uit de buurt.
Met zijn visie en gedrevenheid is Jan-Klaas voortdurend bezig met de toekomst. Hij heeft nog veel plannen in petto voor de komende jaren. Naast de winkel is Jan-Klaas een grote liefhebber van alles wat lekker is, wijn en koken. Hij is een fiere vader van twee dochters, wat hem naast zijn ondernemersgeest ook een familietrots maakt.
Buiten de warme keuken waar hij heer en meester is, is Lander altijd druk in de weer, maar zijn marathons en gezellige collegamomentjes bieden hem de perfecte balans voor het harde werk. In de keuken vormt hij samen met het dynamische en goedlachs team de perfecte combinatie van hard werken en plezier. En geef Lander vijf minuten – je bent overtuigd! Zijn liefde en passie voor het vak zijn aanstekelijk, en hij kan je zeker overtuigen om een van onze shops binnen te stappen.
Na een drukke dag komt Lander helemaal tot rust met een bordje gehaktballetjes in veenbessaus. Het zijn de kleine dingen die het voor hem afmaken.
Ze kwam namelijk al geregeld bestellingen opnemen in de shop!
De vleezekes hebben voor haar geen geheimen meer en dit komt goed van pas op de bureau.
Julie staat atlijd klaar met een grote glimlach en een vrolijke goeiemorgen, haar positieve energie is een aanwinst voor ons team.
Haar guilty pleasure? Op weg naar huis geniet ze van fijn gesneden sjelletjes coppa.
Welkom in het Butcher Team!
Jasper kwam bij de beenhouwerij terecht dankzij de samenwerking met Jan-Klaas, voordat hij de zaak overnam van zijn schoonouders. Wat hem zo boeit in het werk? Elke dag brengt iets nieuws en dit maakt het zo uniek. Daarnaast wordt ons team steeds hechter door de sociale activiteiten die we naast de werkvloer organiseren.
Als Jasper zijn favoriete lekkernijen moet kiezen, dan zijn dat de droge worstjes, spek-ei salade en de lunchworst (iets dikker gesneden) met een lekker potje butcher mayo. Simpel, heerlijk eenvoudig!
Voor Ellen is de perfecte match een lekkere Côte à l'os van Beselaar wit-blauw, gecombineerd met een potje butcher mayo. Maar het is pas écht geslaagd wanneer er een heerlijk tiramisoetje bij komt. Als je haar ziet fladderen van de keuken naar de winkel, weet je dat je binnenkort met een glimlach bediend wordt – ze komt je vast niet onbekend voor!
Hij is helemaal te vinden voor de prepare van de chef van s'morgens vroeg tot s'avonds laat 7op7, maar eerlijk wie niet.
Wat Martijn het meest waardeert, zijn de verhalen die weer naar boven komen, de herinneringen die zich door de jaren heen hebben opgebouwd. Een stuk geschiedenis dat hij met trots deelt.
Met zijn brede glimlach en energieke houding is Thibault een echte teamplayer. Hij werkt altijd hard om de kwaliteit te waarborgen, heeft een oog voor detail en streeft naar perfectionisme in alles wat hij doet. Hij waagt zich graag aan iets nieuws, de perfecte bijdrage om de klant te blijven verrassen. En als hij even tijd heeft om te genieten, is het zonder twijfel van de heerlijke St. Louis ribben – een favoriet die hij nooit kan weerstaan!
Als het gaat om lekker eten, kan je haar maagje zeker bekoren met een stukje Chicken Wellington of een puur stukje biefstuk. Wat Delphine het meeste waardeert, is het feit dat bijna alle producten homemade zijn – iets wat de kwaliteit en het vakmanschap in onze shop echt doet stralen.
In ons team is Maddie het zonnetje dat alles opvrolijkt in de hechte en gezellige bende, waar humor, collegialiteit en een flinke dosis hard werken de sfeer altijd positief en energiek houdt. Eén team, met dezelfde spirit!
Haar gerechten zijn altijd een succes, het is dankzij haar dat de warme kant altijd top in orde is!
Tijdens haar allereerste werkweek kon ze de verleiding niet weerstaan van een stukje heerlijke lunchworst… ze wou die zo vlotjes doorslikken met bijna fataal resultaat. Gelukkig heeft Anke haar daar op tijd van gered! Sharon is een expert in het kiezen van lekkernijen, of beter gezegd, in het niet kunnen kiezen tussen droge worst met nootjes, hespenworst, haspengauwsalade of een heerlijk gebakken patatje. Maar eerlijk, wie kan haar ongelijk geven?
Elke week zorgt Sharon voor een flinke dosis gezellige sfeer en een vleugje Rock and Roll in de winkel. Ze maakt van elke werkdag een feestje!
Op Nele kun je altijd rekenen, ze is super flexibel en springt in waar nodig, zonder ooit haar positieve houding te verliezen. Nele ontfermt haar na de opvang over de twee dochtertjes tijdens het laatste uur van de shop, een stutje met huisgemaakt vleezeke, pyjamatjes aan en klaar om naar huis te gaan. Haar ervaring en toewijding maken haar een onmiskenbare steunpilaar van het team en de familie.